fr

Ons aanbod

Coaching

Ons lichaam verdient de aandacht die het nodig heeft! Met een steeds meer sedentaire samenleving kunnen we het belang van bewegen niet genoeg onderschrijven. Met een team van personal trainers die voortkomen uit het geesteskind van Soigné: Béatse Personal Training, bent u aan het juiste adres.

Meer info

Kinesitherapie

Het menselijk lichaam in zijn totaalbeeld zien, waarbij niet enkel specifieke klachten onder de loep genomen worden, maar ook effectief de oorsprong van bepaalde symptomen in detail wordt opgespoord, is de sleutel tot succes in een vaak uitdagend revalidatieproces. Bij Soigné kunt u terecht voor de kinesitherapeutische behandeling van klachten afkomstig uit verschillende hoeken.

Meer info

Voeding

Een zeer belangrijk onderdeel in een gezonde levensstijl is onze voeding en het vinden van een gezond, vol te houden stramien. Dankzij onze combinatie van sport- en voedingsbegeleiding is een eerste stap alvast gezet richting een evenwichtige balans.

Meer info

Loopanalyse

Hoe we lopen heeft een grote invloed op ons bewegingsapparaat, zowel lage rug-, heup-, knie- en voetklachten kunnen ontstaan door een afwijkend stap- of looppatroon. Tijdens een loopanalyse evalueren we jouw loopstijl en voorzien we een gepaste oplossing.

Meer info

Volg ons op

facebook   |   instagram   |   youtube