Train with us
you cardio beast!

Triatlon, fietsen, lopen … we got your back!

Boek jouw intake  Hoe werkt het?

Cardio

Cardio

In ons cardio aanbod maken we een schema op basis van jouw doelen en noden.

Wat is je beginsituatie? Waar wil je naartoe? Hoeveel ervaring neem je mee uit het verleden? Al deze vragen komen in je intake aan bod. Na een grondige denkronde nodigen we je opnieuw uit om je nieuwe schema te bespreken. Elke 4 weken zien we je graag terug voor een evaluatie en opmaak van je nieuwe programma.

€ 50,00/4 weken
(minimum 8 weken)

✅ Intakegesprek

✅ Coachbox toegang

✅ Maandelijkse bijsturing programma

✅ Pre-opstart meeting

Cardio +

Cardio +

In ons cardio + aanbod maken we een schema op basis van jouw doelen en noden, maar met wekelijkse mogelijkheid tot bijsturing en contact met coach Brecht.

Wat is je beginsituatie? Waar wil je naartoe? Hoeveel ervaring neem je mee uit het verleden? Al deze vragen komen in je intake aan bod. Na een grondige denkronde nodigen we je opnieuw uit om je nieuwe schema te bespreken.

€ 90,00/4 weken
(All/in formule)

✅ Intakegesprek

✅ Coachbox toegang

✅ Wekelijks contact en bijsturing van coach Brecht

✅ Maandelijkse bijsturing programma

✅ Pre-opstart meeting

 

GEÏNTERESSEERD?

Boek jouw intake

Add-ons binnen ons cardio aanbod

Wens je nog een stapje verder te gaan om zo optimaal mogelijk voorbereid aan de start te staan van je volgende wedstrijd?  Kijk hieronder naar onze optionele add ons die jou kunnen helpen om je beste niveau ooit te halen.

Voedingsbegeleiding

Via onze externe partner Törsten Demeyer, zelf beroepswielrenner, krijg je inzichten in het hoe en wat van de sportvoeding.

Corestability coaching

Via één van onze coachingformules (1-1 Personal Training of Pick Your Coach) kunnen we wekelijks samenwerken aan je corestability. Zo pakken we tegelijk je mogelijke zwakke plekken aan en werken we blessurepreventief en krachtopbouwend richting je beste prestaties.

Zwemschema's

Triatleet looking for water? We got your swimming back! Onze coach Brecht kan zwemschema's schrijven alsof hij als kleine jongen in een ketel met chloor gevallen is. Omdat eenheidsworst niets voor Soigné is worden de zwemschema's à la tête du client opgemaakt.

Supplementen en accessoires

Nood aan voedingssupplementen of accessoires voor je thuisoefeningen? We zijn hofleverancier voor alle producten uit het 6D en Blackroll gamma. Check ook onze online shop via de leden login voor een voorsmaakje. Iets niet online? Vraag het ons, we kunnen het vast voor je bestellen.

Hoe werkt het?

Stap 1

We gaan van start met een intakegesprek, waar we jouw medische en sportieve historiek, alsook je doelstellingen en mogelijkheden bespreken. Nadien bekijken we samen jouw plan van aanpak!

Stap 2

Wij schetsen jouw programma uit tot we de ideale mix van training en rust gevonden hebben in combinatie met jouw doorgegeven planning. Eens klaar geven we een seintje.

Stap 3

We zien elkaar opnieuw en maken je wegwijs doorheen je schema en de eventuele opstart binnen de coachbox omgeving. Eventuele aanpassingen worden nog doorgevoerd.

Testimonials

Ik was op zoek naar een triathlon coach die zowel structuur als flexibiliteit kon zorgen in mijn training. Brecht heeft een schema gebouwd op mijn maat en mijn soms drukke privé agenda. Daarnaast deden we wekelijks core training in de 1-1 setting van Soigné. Tijdens die sessies trainden we niet enkel op core-stability, maar kreeg ik ook eindeloos veel tips en tricks mee. Mijn doel was een Iron Man uitlopen. Bij mijn tweede deelname steeg ik van de 800 ste naar 300ste plaats op 1000 deelnemers, zonder Brecht was ik nog steeds geen Iron Man, waarvoor eeuwig dankbaar. Kies Brecht als je jouw grenzen wil verleggen in duursport, op een gezonde wijze!

Ramses De Weerdt – Ironman

 

Ontvang alle startinformatie

Laat je gegevens achter om alle startinformatie te ontvangen. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden en je te ontvangen voor het intakegesprek.

Duursport form