Personal Training
1 on 1 begeleiding

Wil je graag de meest ultieme vorm van begeleiding? Soigné geeft sinds acht jaar personal training op maat.

Boek jouw intake  Hoe werkt het?

Wat is personal training?

Begeleiding op jouw maat

Een drukke job, sporten zonder zorgen …?  1 on 1 personal training is zeker iets voor jou!

Waar liggen jouw doelen en verwachtingen? Wat is je medische en sportieve historiek? Bedoeling is te komen tot een begeleiding die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke noden en wensen.

Wat je WEL krijgt!

✅ Uitdagende en inspirerende trainingen

✅ Exact op maat gemaakt en dus nooit over uw grenzen

✅ Positief ingestelde coaching die naar jou luistert

Wat is het dan weer niet?

Om er bij neer te vallen

De laatste nieuwe modetrend in fitnessland? Daar doen we niet aan mee. We kijken wat voor u belangrijk is en wat jij ook leuk en uitdagend vindt. 

Het is niet moeilijk om een haast onmogelijk training te bouwen die je twee dagen later nog laat afvragen waarom je dit nu weer doet. Kwaliteit > kwantiteit!

Dit doen wij NIET!

❌ Onmogelijk zware trainingen

❌ Onpersoonlijke, niet geschoolde trainers

❌ Niet vol te houden verwachtingen en overtuigingen

GEÏNTERESSEERD?

Boek jouw intake

Waar zorgen we voor?

Binnen onze Personal Training 1 on 1 hoef jij aan niets te denken. Wij zorgen ervoor dat jouw training vooraf is uitgewerkt, alles klaar staat en correct gedemonstreerd wordt. Tijdens je sessie staat jouw coach je continue bij om te sturen waar dat nodig is. Heb je een vraag over je extra trainingen buiten Soigné? Je coach is je aanspreekpunt.

Krachttraining

Kracht- en corestability die aangepast worden op uw maat en rekening houden met het behalen van nieuwe doelen!

Persoonlijke begeleiding

Iedere training is gemaakt op jouw kunnen, daarom vinden we het belangrijk om naar onze klanten te luisteren. De trainingen zijn altijd gebaseerd op jouw niveau, uitdagend maar zeker haalbaar.

Motivatie

Niet elke dag is dezelfde, toch? Een nieuwe routine vinden gaat nooit in één stijgende lijn, wel met ups and downs. Wij zijn jouw stok achter de deur en zorgen ervoor dat je on the long run vertrokken bent!

Plezier

Want trainen zonder fun factor, dat is maar niets. Heb je een favoriete playlist? Stuur maar door! We knallen er op los!

Hoe werkt het?

Stap 1

We gaan van start met een intakegesprek, waar we jouw medische en sportieve historiek, alsook je doelstellingen en mogelijkheden bespreken. Nadien bekijken we samen jouw plan van aanpak!

Stap 2

Nu ben jij klaar om al jouw trainingen te starten. Samen met jouw Personal Trainer maak je de afspraken wanneer het jou uitkomt. Je gaat lekker aan de slag met jouw coach en werkt aan je doelen!

Stap 3

Je bent helemaal ondergedompeld in de Soigné vibe. Sporten is een deel van je leven geworden en Soigné is daar een schakel in de ketting van. Samen kijken we verder richting je nieuwe doelen. It’s a marathon!

Testimonials

Ik koos voor personal training omdat ik last had van mijn rug door een werkongeval. Zo had ik behoefte aan meer beweging, maar op een aangepaste, veilige manier zodat ik mijn rug niet zou overbelasten. In samenwerking met de personal trainer en kiné van Soigné werkten we een programma uit die perfect uit te voeren was, maar wél met de nodige uitdagingen. Tot slot heb ik een zeer drukke job met onregelmatige uren. Door een ruim aanbod aan trainingsmomenten, ben ik toch in de mogelijkheid om te sporten tijdens mijn vrije momenten. Ik sta de dag van vandaag veel zekerder in mijn schoenen en ik kijk trots naar mijn afgelegd parcours.

Yana Snoeck

Ontvang alle startinformatie

Laat je gegevens achter om alle startinformatie te ontvangen. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden en je te ontvangen voor het intakegesprek.

Personal Training 1 on 1 form