Runners ready?
Time for action!

Effectieve krachttraining voor lopers! Meld je aan en werk 21 dagen met ons samen om een kick start te krijgen je loopdoelen!

Boek jouw intake  Hoe werkt het?

Wat krijg je wél

Soigné coaching

In onze intake brengen we sportieve en medische historiek in kaart en hebben we een duidelijk startpunt waar te beginnen.

Je traint twee keer per week met ons waarin we je uitleggen welke oefeningen je moet doen om maximaal resultaat te behalen en krijg je subtiele tips die voor jou écht gaan werken. Vergeet niet om het ook echt te doen!

Tijdens iedere training heb je ruim de tijd om al jouw vragen te stellen om maximaal resultaat te halen.

Wat je WEL krijgt!

✅ Sessies met één van onze personal coaches

✅ Persoonlijke begeleiding op jou afgestemd

✅ Opvolging en motivatie

Wat krijg je niet

Spierballengerol

Wat we niet doen is je valse hoop geven en je opzadelen met de meest onmogelijke, niet vol te houden gewoontes.

Een training waarna je dagenlang niet meer kan wandelen of misselijk naar huis gaat? Neen, bedankt! Een loodzware training opmaken en schreeuwen tot jij er bij neer valt is niet zo moeilijk. Wij bedanken er alvast voor.

Je aan je lot overlaten en geen opvolging geven

 

Dit krijg je dus NIET!

❌ Een schreeuwende drilsergeant naast je

❌ Spierpijn tot het weekend

❌ Een dieet van shaken en vervangmaaltijden

GEÏNTERESSEERD?

Boek jouw intake

Waar zorgen we voor?

Tijdens ons krachttraining voor lopers programma wordt je 21 dagen lang ondergedompeld in onze Soigné aanpak.

Krachttraining

Kracht- en corestability voor zowel beginnende lopers die hun eerste stappen willen zetten als voor doorwinterde lopers op zoek naar het behalen van nieuwe doelen!

Persoonlijke begeleiding

Iedere training is gemaakt op jouw kunnen, ons doel is dus niet om jou heel erg te laten merken dat er ruimte voor verbetering is. De trainingen zijn altijd gebaseerd op jouw niveau, uitdagend maar zeker haalbaar.

Motivatie

Niet elke dag is dezelfde, toch? Een nieuwe routine vinden gaat nooit in één stijgende lijn, wel met ups and downs. Wij zijn jouw stok achter de deur en zorgen ervoor dat je on the long run vertrokken bent!

Plezier

Want trainen zonder fun factor, dat is maar niets. Heb je een favoriete playlist? Stuur maar door! We knallen er op los!

Hoe werkt het?

Stap 1

We gaan van start met een intakegesprek, waar we jouw medische en sportieve historiek, alsook je doelstellingen en mogelijkheden bespreken. Nadien bekijken we samen het plan van aanpak!

Stap 2

Vervolgens plannen we onze privé trainingen in om jouw fysieke conditie in te schatten. Hierbij begeleiden we je tijdens de oefeningen, leren we je het materiaal in te stellen en verstrekken we de nodige informatie om verder aan de slag te kunnen gaan.

Stap 3

Let’s go! Nu je helemaal klaargestoomd bent kan je – naar eigen voorkeur – doorstromen naar het ‘Pick your coach’ programma!

Testimonials

Door een blessure heb ik het lopen niet meer kunnen hervatten. Te veel pijn en onzekerheid weerhielden me van elke beweging, waardoor ik de kilo’s er snel zag bijkomen en mijn onzekerheid en pijn toenamen. Bij Soigné heb ik gekozen voor de ‘Pick your coach’ formule, waarbij een coach mij en mijn mogelijkheden kent, me opvolgt, motiveert en in de buurt is. Dat is voor mij meer dan voldoende. We zijn nu ongeveer 1 jaar later, -12 kilo and still going strong; sterke spieren, 2 keer per week joggen, beter en makkelijker bewegen. Ik ben overtuigd!

Verheylsone Valérie

Ontvang alle startinformatie

Laat je gegevens achter om alle startinformatie te ontvangen. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden en je te ontvangen voor het intakegesprek.

Kickstart loopprogramma Form