Boost yourself!
6 weken programma

Boost your self met Soigné! Meld je aan en werk 6 weken met ons samen jezelf een persoonlijke boost te geven!

Boek jouw intake  Hoe werkt het?

Wat krijg je wél

Soigné coaching

We kunnen jou alleen helpen wanneer wij een duidelijk beeld hebben bij wat je doet en waar je graag naartoe wilt. Daarom starten wij altijd met een uitgebreide intake. 

Hoe krijg jij meer balans in jouw leven? We beginnen altijd met de wekelijkse portie lichaamsbeweging. Dit doe jij één keer per week 1 op 1 en één keer per week in een klein groepje. Hierin werk jij jouw eigen schema af met uiteraard de persoonlijke aandacht.

Niet alleen maar trainingen maar altijd de nodige kennisoverdracht.

Wat je WEL krijgt!

✅ Uitdagende en inspirerende trainingen

✅ Exact op maat gemaakt en dus nooit over uw grenzen

✅ Positieve en vooral laagdrempelige omgeving, we doen alles stap voor stap

Wat krijg je niet

Grootspraak met een ego omgeving 

Wij houden alles lekker nuchter en behapbaar. Bij ons ben jij al een absolute winnaar wanneer jij de eerste stappen zet naar een gezondere levensstijl. 

 

Een training waarna je dagenlang niet meer kan wandelen of misselijk naar huis gaat? Neen, bedankt! Een loodzware training opmaken en schreeuwen tot jij er bij neer valt is niet zo moeilijk. Wij bedanken er alvast voor.

 

Je aan je lot overlaten en geen opvolging geven

Dit krijg je dus NIET!

❌ Onmogelijk zware trainingen

❌ Onpersoonlijke, niet geschoolde trainers

❌ Niet vol te houden voedingslijsten

GEÏNTERESSEERD?

Boek jouw intake

Waar zorgen we voor?

Tijdens ons Boost-Your-Self programma wordt je 6 weken lang ondergedompeld in onze Soigné aanpak.

Krachttraining

Kracht- en corestability die aangepast worden op uw maat en rekening houden met het finale behalen van nieuwe doelen!

Persoonlijke begeleiding

Iedere training is gemaakt op jouw kunnen, ons doel is dus niet om jou heel erg te laten merken dat er ruimte voor verbetering is. De trainingen zijn altijd gebaseerd op jouw niveau, uitdagend maar zeker haalbaar.

Motivatie

Niet elke dag is dezelfde, toch? Een nieuwe routine vinden gaat nooit in één stijgende lijn, wel met ups and downs. Wij zijn jouw stok achter de deur en zorgen ervoor dat je on the long run vertrokken bent!

Plezier

Want trainen zonder fun factor, dat is maar niets. Heb je een favoriete playlist? Stuur maar door! We knallen er op los!

Hoe werkt het?

Stap 1

We gaan van start met een intakegesprek, waar we jouw medische en sportieve historiek, alsook je doelstellingen en mogelijkheden bespreken. Nadien bekijken we samen het plan van aanpak voor de komende 6 weken.

Stap 2

Nu ben jij klaar om al jouw trainingen voor de komende weken in te plannen. Samen met jouw Personal Trainer maak je de afspraken wanneer het jou uitkomt. Je gaat lekker aan de slag met onze coaches en over 6 weken voel jij een wezenlijk verschil.

Stap 3

Yes, jouw programma zit erop! Jij mag natuurlijk met iedereen delen hoe je het hebt ervaren bij Soigné en op eigen benen verder gaan. Je mag ook blijven trainen. Onze coaches helpen jou graag met de keuzes die wij hebben.

Testimonials

Door een blessure heb ik het lopen niet meer kunnen hervatten. Te veel pijn en onzekerheid weerhielden me van elke beweging, waardoor ik de kilo’s er snel zag bijkomen en mijn onzekerheid en pijn toenamen. Bij Soigné heb ik gekozen voor de ‘Pick your coach’ formule, waarbij een coach mij en mijn mogelijkheden kent, me opvolgt, motiveert en in de buurt is. Dat is voor mij meer dan voldoende. We zijn nu ongeveer 1 jaar later, -12 kilo and still going strong; sterke spieren, 2 keer per week joggen, beter en makkelijker bewegen. Ik ben overtuigd!

Verheylsone Valérie

Ontvang alle startinformatie

Laat je gegevens achter om alle startinformatie te ontvangen. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden en je te ontvangen voor het intakegesprek.

Boost programma Form