It’s a match!
Time for action.

Jouw individuele coach zet via kwalitatieve begeleiding op maat alles op alles om jouw doelstellingen samen te bereiken. Let’s go!

Boek jouw sessie  Hoe werkt het?

 

Privé

Specifieke één-op-één training

Wij – als jouw personal trainer – demonstreren, motiveren en verbeteren jouw prestaties. Samen halen we het maximum uit jezelf. Let’s do this!

€ 60,00 / sessie

(altijd opzegbaar)

(Alle prijzen zijn incl. BTW en worden gefactureerd aan het einde van elke maand)

semi-privé

Pick your coach

Train met een personal coach aan een vast tarief. Geniet van de voordelen en kwaliteit van één-op-één begeleiding aan een voordelige prijs

€ 92,00/ 4 weken (1 sessie/week)
€ 163,00 / 4 weken (2 sessies/week)
€ 217,00 / 4 weken (3 sessies/week)

(Alle prijzen zijn vanaf prijzen en representeren een 24 maand abonnement incl. BTW)

GEÏNTERESSEERD?

Boek jouw intake

Onze coaches

Iedere coach heeft een verschillende achtergrond en specialisaties. Wij matchen jou met een coach die het beste bij jou (en jouw doelstellingen) past!

Dries

Gepokt en gemazeld in het wielrennen waardoor zijn coaching specialisaties niet verwonderlijk wielrennen en het begeleiden van fietsers zijn. Zaakvoerder en trekker van alles wat leeft en speelt binnen Soigné. Onuitputtelijke drive en altijd op zoek naar nieuwe, creatieve toepassingen, ook binnen de trainingen.

Brecht

Ontdekte als jonge knaap van 16 zijn passie voor duursporten via de triatlonclub. Geëvolueerd tot halve afstandstriatleet. Sinds 2020 coach bij Soigné. Specialisatie en passie: duursporters en mensen verantwoord aan het sporten brengen én houden ifv hun gezondheid.

Jordy

Fervente sporter sinds zijn jeugd; judo, atletiek, voetbal tot zelfs thaiboks… you name it, he did it! Zijn huidige passies: fitness, krachttraining en functional training. Door zijn stage is hij terechtgekomen bij het topteam van Soigné! Specialisaties: functional training, krachttraining en correct posture.

Benjamin

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; na een bachelor bouw schoolde Benjamin zich al snel om tot personal trainer en expert functioneel bewegen. Naast sfeer maken en voetballen ligt Benjamin zijn passie dus bij het coachen en aanleren van correcte houdingen en bewegingen.

Hoe werkt het?

Stap 1

We gaan van start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek op afspraak, waar we jouw medische en sportieve historiek, alsook je doelstellingen en mogelijkheden bespreken. Nadien bekijken we samen het plan van aanpak!

Stap 2

Vervolgens plannen we een aantal privé trainingen in om jouw fysieke conditie in te schatten. Hierbij begeleiden we je tijdens de oefeningen, leren we je het materiaal in te stellen en verstrekken we de nodige informatie om verder aan de slag te kunnen gaan.

Stap 3

Let’s go! Nu je helemaal klaargestoomd bent kan je – naar eigen voorkeur – doorstromen naar het ‘Pick your coach’ programma of ervoor kiezen verder privé trainingen volgen.

Pick your coach agenda

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
6u15 6u15 7u15 6u15
8u30 7u30
9u 10u30 9u30 8u30 9u00
10u30 11u30 15u15 10u15 9u30
12u30 18u 15u30 10u30
18u 19u 18u 11u30
19u 20u 20u30 17u30

Testimonials

Door een blessure heb ik het lopen niet meer kunnen hervatten. Te veel pijn en onzekerheid weerhielden me van elke beweging, waardoor ik de kilo’s er snel zag bijkomen en mijn onzekerheid en pijn toenamen. Bij Soigné heb ik gekozen voor de ‘Pick your coach’ formule, waarbij een coach mij en mijn mogelijkheden kent, me opvolgt, motiveert en in de buurt is. Dat is voor mij meer dan voldoende. We zijn nu ongeveer 1 jaar later, -12 kilo and still going strong; sterke spieren, 2 keer per week joggen, beter en makkelijker bewegen. Ik ben overtuigd!

Verheylsone Valérie

In hoofdzaak was mijn doel om zwangerschapskilo’s kwijt te geraken, maar ook om terug op regelmatige basis aan sport te doen. Ik ben begonnen met 1-op-1 coaching en nadien overgestapt naar de ‘Pick your coach’ formule. Het is handig dat ik mijn vaste momenten heb om te komen sporten. Voor mezelf is het leuk dat ik eigenlijk alleen sport, maar toch een coach in de buurt heb die mij corrigeert waar nodig en flexibel op mijn maat werkt. De doelen zijn zeker bereikt; de zwangerschapskilo’s zijn er intussen af! Ik sport nu minstens 2 keer per week en vaak zelfs meer.

Melissa Bellinck

Ik koos eerst voor personal training omdat ik last had van mijn rug door een werkongeval. Zo had ik behoefte aan meer beweging, maar op een aangepaste, veilige manier zodat ik mijn rug niet zou overbelasten. In samenwerking met de personal trainer en kiné van Soigné werkten we een programma uit dat perfect uit te voeren was, maar wél met de nodige uitdagingen. Na verloop van tijd verliep dit zo vlot, dat ik semi-privé ben gaan sporten. Tot slot heb ik een zeer drukke job met onregelmatige uren. Door een ruim aanbod aan trainingsmomenten, ben ik toch in de mogelijkheid om te sporten tijdens mijn vrije momenten. Ik sta de dag van vandaag veel zekerder in mijn schoenen en ik kijk trots naar mijn afgelegd parcour.

Yana Snoeck

En général, je n’aime pas le fitness car c’est trop répétitif. J’ai choisi d’être coaché car, avec votre programme, on reçoit des exercices variés. En plus, j’aime le fait que les exercices ciblent un groupe de muscles particulier à chaque fois. Je n’ai pas besoin d’avoir quelqu’un à côté de moi en permanence mais pour moi il est important de bien faire chaque exercice. Ainsi, le fait d’avoir un coach qui explique bien au début et passe de temps en temps est très utile. Les séances que je pratique chez Soigné m’aident à rester en forme et le fait de pratiquer le sport régulièrement me pousse aussi à soigner mon hygiène de vie. Mes objectifs de perte de poids ne sont pas encore atteints mais j’en perds régulièrement.

Maranatha Nduaya Ntambwe

Contact us to book

Heb je vragen of wens je graag een afspraak in te plannen? We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden of je te ontvangen voor een vrijblijvende intake. Contacteer ons via de info hieronder.

Pick your coach